Menu

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین
کالاسودا

اگر دوست ندارید پروفایل لینکدین شما را افراد خاصی مشاهده کنند؛ می‌توانید آن‌ها را مسدود کنید. بلاک کردن شخص در شبکه‌ی اجتماعی لینکدین و در نسخه‌ی دسکتاپ و گوشی همراه بسیار آسان است.

به گزارش کالاسودا و به نقل از howtogeek؛ بعد از بالاک کردن یک کاربر، لینکدین به آن اطلاع نمی‌دهد. در صورتی که شخصی را مسدود کرده‌اید و حال پشیمان شده‌اید باید حداقل 48 ساعت صبر کنید.

بلاک کردن کاربر در لینکدین در نسخه‌ی دسکتاپ

در رایانه‌های ویندوز، مک، لینوکس و کرومبوک، وب‌سایت LinkedIn را باز کنید.

وارد حساب کاربری خود شده و سپس پروفایل کاربری را که می‌خواهید بلاک کنید را باز کنید.

در زیر اطلاعات پروفایل کاربر مورد نظر، روی دکمه «More» کلیک کنید.

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین

“Report/Block” را از منوی “More” انتخاب کنید.

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین

روی “Block” در پنجره “Report” کلیک کنید.

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین
آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین

مسدود کردن کاربر در لینکدین در نسخه‌ی موبایل

در گوشی‌های آیفون، آیپد یا اندروید، از برنامه LinkedIn استفاده کنید.

سپس به پروفایل شخصی که می‌خواهید بلاک کنید بروید.

در صفحه‌ی پروفایل کاربر، در کنار «Message»، روی سه نقطه ضربه بزنید.

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین

“Report or Block” را انتخاب کنید.

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین

در صفحه “Report ” و در پایین، روی “Block” ضربه بزنید.

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین
آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین

آنبلاک کردن کاربر در لینکدین

اگر می‌خواهید یک کاربر مسدود شده لینکدین را آنبلاک کنید، به لیست افراد مسدود شده بروید و کاربر را آنبلاک کنید.

برای این کار به سایت لینکدین رفته و در گوشه سمت راست بالای سایت، روی  Me > Settings & Privacy کلیک کنید.

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین

از نوار چپ، «Visibility» را انتخاب کنید.

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین

روی «Blocking» در «Visibility of Your Profile & Network» کلیک کنید.

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین

لیستی از کاربران مسدود شده را مشاهده می‌کنید. کاربر مورد نظر را انتخاب کرده روی «Unblock» در کنار نام او کلیک کنید.

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین

در پنجره‌ی باز شده، روی «Password» کلیک کنید و رمز عبور LinkedIn خود را وارد کنید. سپس روی «Unblock Member» کلیک کنید.

آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین