Menu

چکار کنیم لینکدین به کاربران نگوید پروفایل‌شان را دیده‌اید

چکار کنیم لینکدین به کاربران نگوید پروفایل‌شان را دیده‌اید
کالاسودا

با این ترفند می‌توان جلوی لینکدین را گرفت تا به کاربران نگوید پروفایل‌شان را دیده‌اید.

به گزارش کالاسودا و به نقل از howtogeek، درصورتی که پروفایل شخصی را در لینکدین مشاهده کنید؛ این شبکه نام شما را به آن کاربر نشان می‌دهد. حتی ممکن است کاربر مورد نظر یک ایمیل یا هشدار دریافت کند.

در اینجا روش مشاهده پروفایل لینکدین به صورت ناشناس و بدون اطلاع رسانی آموزش داده شده است.

در شبکه‌های اجتماعی دیگر مانند فیس بوک و توییتر هر زمان که پروفایل شخصی را مشاهده می‌کنید، اعلانی برای او ارسال نمی‌کنند.

برای یافتن این گزینه، به وب سایت LinkedIn بروید، روی نماد پروفایل خود کلیک کنید و “Settings & Privacy” را انتخاب کنید.

چکار کنیم لینکدین به کاربران نگوید پروفایل‌شان را دیده‌اید

«Visibility» را انتخاب کنید، سپس روی «Profile Viewing Options» کلیک کنید.

چکار کنیم لینکدین به کاربران نگوید پروفایل‌شان را دیده‌اید

می‌توانید «حالت خصوصی/Private Mode» را برای مرور خصوصی انتخاب کنید یا ویژگی‌های نمایه خصوصی خود را انتخاب کنید، که ممکن است فقط به صورت «Someone on LinkedIn» ظاهر شود.

با این تغییرات پس از اینکه شما پروفایل کسی را مشاهده کردید، افراد متوجه می‌شوند که فردی نمایه او را مشاهده کرده است؛ اما نام شما ناشناس باقی می‌ماند.

چکار کنیم لینکدین به کاربران نگوید پروفایل‌شان را دیده‌اید

البته لینکدین در این صفحه به شما هشدار می‌دهد، با این تنظیمات؛ وقتی شما برای افراد دیگر ناشناس می‌شوید، آن‌ها نیز برای شما ناشناس می‌شوند.

پس از فعال کردن این گزینه، لینکدین نام افرادی را که پروفایل شما را مشاهده می‌کنند را پنهان می‌کند.